İŞ ADAMALARI PLATFORMU ŞEHİTLER İÇİN LOKMA DÖKTÜRDÜ

Çivril İş Adamları platformu son zamanlarda artan terör olaylarında şehit olan asker ve polisler için lokma döktürdü.

Yaşam Yayın: 11 Eylül 2015 - Cuma - Güncelleme: 11.09.2015 17:49:47
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Çivril belediyesi önünde gerçekleştirilen lokma hayrına, çok sayıda vatandaş katılırken kamu dairelerinde çalışan memurlarında etkinliğe destek verdiği görüldü.

Cuma namazından önce başlayan ve saat 15.00’e kadar devam eden etkinlikte 2000 kişilik lokma dağıtıldığı belirtilirken vatandaşlar yapılan etkinliği düzenleyenlere teşekkür ederek, “işadamları tarafından şehitlerimiz adına döktürdüğü lokma hayrını Allah kabul etsin. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dediler. Bazı vatandaşlar da şehit acılarının kendilerini derinden yaraladığını ifade ederek “Artık yeter, diyoruz. İçimiz yanıyor; kelimelerin yetersiz kaldığı noktadayız. Allah milletimize ve memleketimize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Her zaman olduğu gibi yine duyarlılığını gösteren Çivrilli iş adamlarımızın lokma hayrının Allah katında kabulünü diliyoruz” şeklinde konuştular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.