İŞ İNSANINDAN YEŞİL ÇİVRİL SPOR’A MORAL ZİYARETİ

İş insanı ve spor camiasının deneyimli ismi Hasan Önder Yeşil Çivril Belediye sporun antrenmanına katıldı. Önder, teknik heyet ve sporcularla bir süre sohbet ederek moral verdi.

Yayın: 08 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 08.03.2024 21:53:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Didimspor maçının yenilgisini unutmaya çalışan Yeşil Çivril Belediye sporun antrenmanına katılan iş insanı Hasan Önder, futbolcu ve teknik heyete tatlı ikram etti. Denizlispor yönetim kurulu üyeliği başta olmak üzere aktif spor ve futbolun içinde yer alan deneyimli isim, genç futbolculara takım olmanın öneminden bahsederek Pazar günü oynanacak maç öncesi takıma başarı diledi.

 

Deneyimli iş ve spor insanının takımı ziyaret etmesinin takım ve teknik heyete büyük moral olduğunu belirten Kulüp başkanı Kerem Boso, iş insanı Hasan Önder’e teşekkür ederek “Çivril her zaman takımına sahip çıktı. Tribünde de antrenmanda da futbolcu ve hocamızın yanında olmaya devam ediyor. Pazar günü evimizde seyircimiz önünde oynayacağımız Sökespor maçı hazırlıkları devam ediyor. Hasan Önder abi antrenmana gelerek oyunculara tatlı ikram etti, sohbet etti, moral verdi. Bu tür ziyaretlere genç oyuncular üzerinde olumlu etki oluşturuyor. Yönetim olarak Hasan Önder abimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

 

Bir süre antrenmanı izleyen ve futbolcularla sohbet eden Hasan Önder daha sonra futbolcu ve teknik heyetle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar (1)
08.03.2024 22:38
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.