İŞYERİ VE EVLERİNDE ZİYARET EDİYOR GÖNÜLLERE TAHT KURUYOR

Çivril Müftüsü Muhammed Çörekçi ilçede yaşayan yaşlıları evlerinde ve işyerlerinde ziyaret ederek hasbihal ediyor. ‘Ulu Çınarlar’ adını verdiği albüm ile yaşlılarla bir araya gelen Çörekçi geçmiş ile gelecek arasında bir köprü kuruyor.

Yaşam Yayın: 24 Haziran 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 24.06.2024 10:56:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Tarihi Sofu camiinde İmam Hatip olarak görev yaptığı dönemde cami cemaati ve Çivrillilerin büyük beğenisini toplayan, müftü olduktan sonra da yaptığı çalışmalar ve projeler ile ilçe halkının takdirini kazanan Müftü Muhammed Çörekçi, bir süre önce ‘Ulu Çınaralar’ adlı bir çalışma başlattı. Kendi imkan ve olanakları ile ilçede yaşayan yaşlı insanları ziyaret eden Müftü Çörekçi, yaşlılarla sohbet edip hayat tecrübelerini dinliyor. Ziyaretlerini sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından paylaşan Müftü Muhammed Çörekçi, paylaşımlarında eski Çivril’e dair anekdotlarda paylaşarak şehrin kültürel hayatına katkı sunuyor.

 

Ziyaret ettiği yaşlı insanların hayatları, aile yaşamları, aile bağları ve meslekleri hakkında bilgiler de veren Müftü Muhammed Çörekçi emekli olduktan ya da evinde dinlenmeye geçen bir ismin yeniden hatırlanmasına ve yad edilmesine olanak sağlıyor.

 

Gelecek ile geçmiş arasında kültürel bir bağ kuran ve Çivril sosyal, ticari ve kültürel yaşantısında emeği olan kişileri gelecek nesille tanıştıran Müftünün çalışmaları birçok kişinin takdirini toplarken sosyal paylaşım sitesindeki paylaşımlar binlerce kişi tarafından takip ediliyor.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.