İYİ OYNADIK GOL ATAMADIK

Yeşil Çivril Belediye spor 18 maç sonra yenilgi ile tanıştı. Süper Amatör Lig (SAL) şampiyonu ve namağlup lideri Yeşil Çivril Belediye spor BAL yükselme Play Off maçında Irlıganlıspor ile karşılaştı.

Yayın: 05 Nisan 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 05.04.2023 20:41:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselme maçlarında Irlıganlıspor ile karşılaşan Yeşil Çivril Belediye spor üstün oynadığı maçı 2 – 0 kaybetti. 18 Maç sonra yenilgi ile tanışan Yeşil Çivril Belediye spor yükselme grubunda 3 puanda kaldı.

 

BAL yükselme mücadelesinde ikinci maçına çıkan Yeşil Çivril Beleidyespor Şirinköy stadında karşılaştığı ırlıganlıspor karşısında üztün oynamasına rağmen kalesinde gördüğü iki gole engel olamadı. Yeşil Çivril Belediye spor baştan sona üstün oynadığı maçın 56’ncı dakikasında gelişen kontratakta Orhan’ın attığı gole engel olamayınca 1- 0 geriye düştü.

 

Golden sonra ataklarını sıklaştıran Yeşil Çivril Belediye spor Irlıganlıspor defansını geçmekte zorlanırken maçın 90+8’inci dakikasında gelişen atakta Ali’nin golüne engel olamayınca maç 2 -0 Irlıganlısporun üstünlüğü ile tamamlandı.

 

Irlıganlıspor aldığı galibiyet ile puanını 4’e çıkarırken Yeşil Çivril Belediye spor 3 puanda kaldı. Yeşil Çivril Belediyespor Pazar gün Denizli Kartalspor ile karşılaşacak.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.