KADIN MUHTAR ADAYI AÇAR PROJELERİNİ ANLATTI

Çivril’in ilk kadın muhtarı olarak mahallesine hizmet etmek için yola çıkan Özlem Cennet Açar projelerini açıkladı.

Gündem Yayın: 24 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 24.03.2024 19:10:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yerel seçime kısa bir süre kala muhtar adayları da saha çalışmalarını sürdürüyor. Akpınar Mahallesi muhtar adayı Özlem Cennet Açar, Akpınar mahallesinde yaşayan herkese dokunarak mahallenin tüm sorunlarını çözüme kavuşturacaklarını belirtti.

 

31 Martta yapılacak yerel seçimlerde Akpınar Mahallesi muhtar adayı olan Özlem Cennet Açar, projelerini anlattı. Çivril’de ve Akpınar mahallesinde bir ilk başaracağını belirten Açar “azalarımla çıktığım bu yolda mahalle sakinlerinin her türlü talep ve dileklerini ilgili kurum ve kuruluşlara ileteceğiz ve kamu kurumları ile dayanışma içerisinde çalışacağız. Mahallemizi birlikte yöneteceğiz” dedi.

 

Mahallenin fiziki ihtiyaçlarının yanı sıra kültürel ve sosyal eksiklerinin de giderilmesi için çalışacaklarını belirten muhtar Adayı Özlem Cennet Açar “kadınlarımız, yaşlılarımız ve çocuklarımız için projeler hazırladık. İlgili kurum ve yerel yönetimle koordineli çalışarak Akpınar mahallemizi üst yapısıyla, parklarıyla daha yaşanabilir bir mahalle yaparken, sosyal hayatı ve kültürel etkinliklerle de imrenilen bir mahalle olacağız” dedi.

 

Seçim çalışmalarında mahalle sakinleri ile birebir görüşme fırsatı yakaladığını belirten Açar “azalarımızla birlikte mahalle sakinlerimizi sık sık ziyaret ettik. Her haneyle birebir görüşme fırsatımız, yüz yüze konuşma olanağımız oldu. Her sakinimizin istek ve önerisini dinledik. Mahalle sakinlerinin istek ve talepleri bizim için çok önemli. Bu değerli istekleri muhtarlığı kazandığımızda hepsini teker teker yerine getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.