KADIN MUHTAR ADAYI EMEKÇİ KADINLARI YALNIZ BIRAKMADI

Akpınar Mahallesi muhtar adayı Özlem cennet Açar, mahallesinde faaliyet gösteren tekstil firmasında çalışan kadınların 8 Mart Emekçi Kadınlar gününde yalnız bırakmadı.

Yaşam Yayın: 08 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 08.03.2024 14:37:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

8 Mart Dünya Emekçi kadınlar gününde kadın emekçilerle bir araya gelen kadın muhtar adayı Özlem Cennet Açar, kadınlarla sohbet edip çiçek verdi.  Ziyaretinde emeğin ve kadının kutsal olduğuna vurgu yapan muhtara adayı Açar “toplumun en nadide unsuru kadın ve kadın emeğinin anlamlı olduğu bir günde kadın emekçilerimizle bir araya gelmekten onur duydum” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretleri yaparak kadınlarla bir araya geldiğini belirten Özlem Açar “mahallemizde yaşayan kadınlarla gün içinde buluşuyor ve sohbet etme imkanı buluyorduk. Bugün ilçemizde birçok kadına istihdam olanağı sunan tekstil atölyemizi ziyaret ederek buradaki emekçi kadınlarımızla bir araya gelmek bu anlamlı günde onların yanında olmak istedik. Firma sorumlusu kardeşimiz ve kadınlarımıza ev sahiplikleri için teşekkür ederim” dedi. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.