KAYMAKAM ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Kaymakam Hasan Akbulut ilçe merkezinde faaliyet gösteren işyerlerini ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbete den kaymakam Akbulut istek ve talepleri dinledi.

Yaşam Yayın: 10 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 10.08.2023 11:26:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut esnaf ziyaretlerine kaldığın yerden devam ediyor. Göreve başladıktan sonra rutin mesaisinin dışında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye başlayan kaymakam Hasan Akbulut, işyeri ziyaretlerini sürdürüyor. İlçe merkezinde faaliyet gösteren bazı işyerlerine konuk olan kaymakam Akbulut bir süre işyeri sahipleri ile sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi. Misafir olduğu işyerlerine gelen vatandaşlarla da sohbet eden kaymakam Akbulut yanına gelen bir çocuk ile de yakından ilgilenerek uzun süre sohbet etti.

 

Ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşları kaymakamlığa davet eden Hasan Akbulut “zaman zaman esnaflarımızla bir araya gelip sohbet ediyoruz. Bizlerde sizleri ağırlamak isteriz, istek öneri ve talepleriniz için her zaman kapımız açık. Bizlerin görevi sizlere hizmet etmek sizlerin devlet ve devlet kurumlarından beklentilerinizi en kısa sürede en sağlıklı şekilde yerine getirmektir. Fırsat bulduğumuz her fırsatta sizleri ziyaret edeceğiz, sizleri de her zaman bekliyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.