KAYMAKAM HASAN AKBULUT YAŞLILARI AĞIRLADI

Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası münasebetiyle Huzurevi sakinleri ile bir araya geldi.

Gündem Yayın: 22 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 22.03.2024 12:53:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri Yaşlılar Haftası münasebetiyle Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut’u makamında ziyaret etti. Yaşlıları makamında ağırlayan Akbulut yaşlılar ile yakından ilgilendi. Yaşlıların toplumun en kıymetli unsurları olduğunu belirten Kaymakam Akbulut “Yaşlılarımız toplumun geçmişi ile bu günün arasında köprülerdir. Onların Devletten ilgi, destek ve katkı beklemek haklarıdır” dedi.

 

Yaşlıların her zaman saygı duyulması ve tecrübelerinden faydalanılması gereken kişiler olduğunu belirten kaymakam Hasan Akbulut “kazandıkları hayat tecrübeleriyle bizlere yön gösteren kıymetli büyüklerimizi sık sık ziyaret edip bir araya geliyorduk. Bugünde onları ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çivril’de ikamet eden hiç bir yaşlımızın kendini yalnız hissetmemesi için devlet olarak yaşlılarımızın her zaman yanlarında olmaya çalışıyoruz ve onları mutlu etmek amacındayız. Çınarlarımız, saygıdeğer büyüklerimizin ellerinden öpüyor,  huzur ve sağlık dolu uzun ömürler diliyorum” dedi.

 

Tüm Huzurevi sakinleri ile ayrı ayrı ilgilenen Kaymakam Akbulut, Huzurevi sakinlerinin her birinin hal ve hatırını sorarak, sağlık ve sıhhatli bir yaşam diledi.

 

Huzurevi müdürü Ali Osman Yüksel ile birlikte Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut’u makamında ziyaret eden huzurevi sakinleri, ziyarette kendileri ile yakından ilgilenen Kaymakam Hasan Akbulut’a teşekkür etti.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.