KAYMAKAM LGS'DE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

Liselere Giriş Sınavında (LGS) başarılı olan öğrenciler, Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut’u makamında ziyaret etti. Öğrenciler, Kaymakamı Hasan Akbulut tarafından ödüllendirildi.

Eğitim Yayın: 30 Temmuz 2024 - Salı - Güncelleme: 30.07.2024 14:04:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

LGS sonucuna göre Çivril’de dereceye giren öğrencileri makamında kabul eden Kaymakam Hasan Akbulut öğrencileri tebrik ederek hediye verdi. Kaymakam öğrencilerin başarılarının devamını dileyerek hedefledikleri meslek ve okullar hakkında öğrenciler ile bir süre sohbet etti.

 

Kendisini ziyaret eden öğrencilere LGS çerçevesinde yapılan merkezi sınavda gösterdikleri başarının hayat boyu sürmesini temenni eden Kaymakam Akbulut, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda yetişmesi ve eğitim alması için elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz. Öğrencilerimizin bu başarılarının lisede, üniversitede ve hayat boyu sürmesini temenni ediyorum. Öğrencilerimizin başarılarında emeği geçen idareci ve öğretmenlerimiz ile ailelerine teşekkür ediyor, kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

 

Öğrenciler ise kendilerini ödüllendiren Kaymakam Hasan Akbulut’a teşekkürlerini iletti. Ziyarette ilçe milli eğitim müdürü Dr. Mehmet Gök ile öğrencilerin eğitim gördüğü okulların idareci ve müdürleri de hazır bulundu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.