KAYMAKAM ŞEHİT AİLELERİ İLE BAYRAMLAŞTI

Kurban Bayramı dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret eden Kaymakam Hasan Akbulut şehit ailelerinin bayramını kutladı.

Yaşam Yayın: 30 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 30.06.2023 09:29:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Kaymakam Hasan Akbulut Kurban Bayramı Bayramlaşma programı kapsamında ilçede yaşayan şehit ailelerini ziyaret etti. Kaymakam Akbulut’a, SYDV Müdürü Hatice Zeybek ile mahalle muhtarları eşlik etti.

 

Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut, Bayram ziyaretleri kapsamında şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Şehit aileleri ile yakından ilgilenen Kaymakam Hasan Akbulut aile bireyleri ile sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi. Kaymakam Akbulut “devlet ve millet olarak şehitlerimizin bize emaneti olan değerli ailelerine minnet borçluyuz ve her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanındayız” diyerek ailelerin bayramını kutladı.

 

Bayramlaşma programları kapsamında, ilçe müftüsü ve Emniyet Müdürü ile birlikte Şehitlik ziyareti de yapan Kaymakam Akbulut şehitlikte dua etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.