KAYMAKAM VE BAŞKAN HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ

Huzurevini ziyaret eden kaymakam ve Belediye başkanı yaşlılarla zaman geçirerek sohbet etti.

Yaşam Yayın: 06 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 06.11.2023 08:51:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Ziyaretlerini sürdüren Kaymakam Hasan Akbulut Huzurevini ziyaret etti. Kaymakam Akbulut’un Huzurevi ziyaretine Belediye Başkanı Niyazi Vural ve Emniyet Müdürü Asım Kayacı’da eşlik etti.

 

Her fırsatta Şehit aileleri ve gazileri ziyaret eden Kaymakam Hasan Akbulut, Çivril Huzurevi ve rehabilitasyon merkezinde konaklayan yaşlıları ziyaret etti. Huzurevi sakinleri ile sohbet eden Kaymakam Akbulut ve Başkan Vural yaşlıların istek ve taleplerini dinledi. Kaymakam Hasan Akbulut ve Başkan Niyazi Vural kurumda bulunan sahada Bocce oynayan yaşlılarla, Bocce maçı yapmayı da ihmal etmedi.

 

Kaymakam Hasan Akbulut ve Belediye Başkanı Niyazi Vural kurum çalışanlarından Huzurevinde konaklayan yaşlılar ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

 

Yaklaşık bir saat süren ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.