KAYMAKAMLIK 100’ÜNCÜ YIL TURNUVASI TAMAMLANDI

Çivril Kaymakamlığı öncülüğünde düzenlenen 'Cumhuriyetin 100'üncü Yılı Voleybol Turnuvası' sona erdi.

Gündem Yayın: 01 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 01.01.2024 09:09:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Cumhuriyetin yüzüncü yılı dolayısıyla Çivril Kaymakamlığı öncülüğünde Çivril Belediyesi ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvası sona erdi. 16 takımın katıldığı turnuvanın şampiyonu Çivril Belediyesi oldu.

 

Çivril’de, Kaymakamlık, Belediye ve Gençlik Spor müdürlüğü tarafından düzenlenen Voleybol turnuvası oynana final maçı ile sona erdi. 16 kurumun katıldığı turnuvada final maçında Nevişet Kameroğlu -  İmam Hatip Ortaokulu takımını 3 -1 mağlup eden Çivril Belediyesi turnuvayı şampiyon olarak bitirdi.

 

Kaymakam Hasan Akbulut ve Belediye Başkanı Niyazi Vural maç sonunda turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ederek dereceye giren takımlara kupalarını teslim etti.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan Turnuvanın finalini, Kaymakam Hasan Akbulut, Belediye Başkanı Niyazi Vural, Emniyet Müdürü Asım Kayacı, Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Ali Çolak, Milli Eğitim Müdürü Ziya Kocakaplan ile çok sayıda seyirci birlikte izledi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.