KEÇİBORLU BİR GELDİ PİR GELDİ

Yeşil Çivril Belediyespor evinde seyircisini üzdü. Üstün oynadığı maçta golü bulamayan Yeşil Çivril Belediyespor maçtan 0 – 1 mağlup ayrıldı.

Yayın: 24 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 24.12.2023 17:01:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Yakaladığı çıkışı sürdürmek isteyen Yeşil Çivril Belediyespor evinde 3 puan kaybetti. Seyirci desteğini de arkasını alarak etkili bir oyun sergileyen geliştirdiği atakları gole çeviremedi.

 

Yeşil Çivril Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5'inci grup 11’inci hafta maçında, Keçiborlu Belediyesporu ağırladı. Oyunu sahasında kabul eden ve maç boyunca geliştirdiği tek atakta golü bulan Keçiborlu Belediyespor üç puanın sahibi oldu.

Bir golü ofsayt gerekçesi ile iptal edilen Yeşil Çivril Belediyespor’lu oyuncu ve teknik heyet hakeme tepki gösterdi. 

 

67’inci dakikada gelişen kontra atakta kalesinde gölü gören Yeşil Çivril Belediyespor maçın kalan dakikalarında da gol bulamayınca maç, 0 – 1 Keçiborlu Belediyespor’un üstünlüğü ile sona erdi.  

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.