KEMAL ASLAN CHP İL BAŞKANINA SESLENDİ “YÜREĞİN VARSA AÇIKLA”

Çivril Bağımsız Belediye Başkan Adayı Kemal Aslan, adaylığı ile ilgili açıklama yapamadığını iddia ettiği CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum’a “Yüreğin Varsa Açıkla!” çıkışında bulundu.

Siyaset Yayın: 25 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 25.03.2024 12:19:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Çivril Bağımsız Belediye Başkan adayı Kemal Aslan, CHP ilçe yönetimi ve belediye başkan adayının kendisi hakkında iftira ve aslı olmayan iddialar ortaya attığını söyledi. Seçim Koordinasyon Merkezinde basın mensupları ile bir araya gelen ve değerlendirmelerde bulunan Kemal Aslan, “Benim belediye başkanı olmamı, Çivril’e hizmet etmemi engellemek isteyen başta CHP Çivril ilçe başkanı ve CHP Denizli il başkanı, birtakım haksız, insafsız, hiçbir somut gerekçe göstermeden iftira ve aslı olmayan iddialarda bulunmaya devam ediyorlar.” dedi.

 

"Neden Aday Gösterdiniz?"

 

Siyasi hayatı boyunca hesap veremeyeceği ya da sakladığı bir konu olmadığını belirten Kemal Aslan, “Ben, içi dışı bir olan, Atatürk’ün yolundan giden ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı gerçek bir CHP’liyim. Benim gizlim saklım, seçmen ya da partililerden sakladığım hiçbir şeyim yok, olmadı. Eğer olsaydı beni ne parti yönetimine ne ADD yönetimine ve denetleme kurulu üyeliğine almazlar, hatta CHP’den belediye başkan adayı yapmazlardı. Ben herkesin bildiği gibi 10 Ocak’ta CHP Çivril belediye başkan adayı olarak açıklandım. Madem benimle ilgili bir şey vardı, o zaman neden aday gösterdiniz?” ifadelerinde bulundu.

 

"Emeğimin Üstüne Çöktüler!"

 

Aday olurken partisinin ilkeleri ile Çivril’i daha yaşanabilir bir kent yapmak için yola çıktığını belirten Aslan, “Her anlamda daha yaşanabilir bir Çivril için yola çıktık. Çivril için güzel projeler hazırladık. Proje kitapçığımızı ayrıca sunacağım. Bugün sizler vasıtasıyla değerli Çivril halkına birkaç konuyu açıklamak istiyorum. Kongrelerde ‘CHP’ de belediye başkan adayı, önseçimle belirlenecek namus sözü’ dediler. Söz havada kaldı. Anket yaptırdılar, anket sonucuna dayalı olarak CHP’nin 60 kişilik parti meclisi kararı ile 10 Ocak 2024’de aday ilan edildim. 37 gün CHP adayı olarak çalıştım. Benim 37 Günlük emeğimin üstüne çöktüler, kul hakkı yediler.” dedi.

 

"İftirasını Açıklamaktan Korkana..."

 

Cumhuriyet Halk Partisi ile bir sorununun olmadığını belirten Kemal Aslan, “Bizim CHP ile sorunumuz yok. Biz yanlış ve haksız karar verenlere karşı mücadele ediyoruz. 60 kişilik parti meclisi kararı ile başkan adayı oldum, görevden alınışım bir tek genel başkan yardımcısı imzası ve gerekçesiz bir yazı ile oldu. Nuri Çavuşoğlu, İl Başkanı Horzum ve ilçe başkanı ‘Üç sebepten adaylıktan alındın’ diyor. Nedir Üç sebep? Yalancıya, iftira edene müfteri derler. İftirasını açıklamaktan korkana, kaçana ne derler onu halkımızın takdirine bırakıyorum. Bana yapılan haksızlığa karşı, zoraki bağımsız aday olarak, halkıma hizmet yolunda çalışmalarıma devam ediyorum sizlere güveniyorum.  Sizlerle birlikte başaracağız” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.