KEMAL ASLAN “İLKELİ VE SAMİMİ SİYASET, VAZGEÇİLMEZİM”

Bağımsız belediye başkan adayının samimiyeti ve enerjisi seçim çalışmalarına damga vurdu. Samimiyeti ile seçmenin gönlüne giren Aslan, enerjisi ile rakiplerine de seçimin kolay olmadığını gösterdi.

Siyaset Yayın: 08 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 08.03.2024 21:20:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Bağımsız Belediye başkan adayı Kemal Aslan’ın seçim çalışmalarında sergilediği performans ve enerji seçmenin kalbini kazandı. Gittiği her ortamda kendine has seçim propagandası ve tavırları ile takdir toplayan Kemal Aslan “seçimin kazananı olduğum kesin” diyerek seçim döneminin kendisi adına çok verimli geçtiğini söyledi.

Hayatı boyunca siyasetin içinde olduğunu ve birçok seçim kampanyasına katılığını belirten Aslan “babamdan dolayı ben doğduğumdan itibaren siyasetin içinde olan bir insanım. Babam CHP’de üç dönem Belediye Başkanı olarak görev yaptı ve partisinin bayrağını şeref ve onurla dalgalandırdı. Babamın seçim kampanyaları başta olmak üzere birçok seçimde aktif olarak görev yaptım ancak kendi seçim kampanyamda çok büyük kazanım ve deneyimler elde ettim” dedi. Gittiği mahalle ve işyerlerinde büyük bir ilgi ve sevgi ile karşılandığını belirten Kemal Aslan Çivril halkı cesur yürekli ve hakkaniyetlidir yaşadıklarımı en iyi şekilde değerlendirecektir” dedi.

 

“Seçim önü siyasetçisi değilim”

 

Siyasi hayatına erken yaşlarda başladığını ve bugüne kadar çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında aktif görev yaptığını belirten Aslan “Onlarca yıllık siyasi hayatımızda hep halkın içindeydik hala halkımızla beraberiz ve hep beraber olacağız. Biz Siyasete Seçim Öncesi Başlamadık” dedi.

 

“İlkeli ve samimi siyaset vazgeçilmezim”

 

Çalışma ve ziyaretlerinde olduğu gibi davrandığını belirten Kemal Aslan “rol yapmak, yapmacık olmak, sahte gülüşlerle insanları kandırmak benim tarzım değil. Ben içimden geldiği davranmaya olduğum gibi konuşmaya ve yaşamaya devam edeceğim. Her zaman dediğim gibi siyasette ilke ve samimiyet benim vazgeçilmezimdir” dedi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.