KEMAL BAŞKAN KİMSENİN YAPAMADIĞINI YAPIYOR

Çivril Bağımsız Belediye Başkan adayı Kemal Aslan, seçim ofisi önünde verdiği yemek ile her gün yüzlerce Çivrilli ile iftar yapıyor.

Siyaset Yayın: 17 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 17.03.2024 13:55:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Seçim çalışmalarında rakiplerine fark atan Bağımsız Belediye Başkan adayı Kemal Aslan, Ramazan ayının gelmesiyle her gün akşam seçim ofisinin önünde iftar çadırı kuruyor. Her gün yüzlerce Çivrillinin orucunu açtığı iftar çadırında yemekleri bizzat Kemal Aslan dağıtıyor.  Yemeğe katılanlara Atatürk rozeti ve bayrağı da hediye eden Aslan ‘Yolumuz Atatürk yolu’ dedi.

 

Mahalle ziyaretlerinin yanı sıra seçim ofisinde de vatandaşlarla bir araya gelen Kemal Aslan, Ramazan ayı ile birlikte seçim çalışmalarının akşam programına SKM’de düzenlediği İftar programı ile başlıyor. Ramazan ayının ilk günüden itibaren SKM önünde iftar yemeği veren Aslan, orucunu Çivrillilerle açtıktan sonra mahalle ziyaretlerine başlıyor.  

 

Ramazan ayı ile birlikte seçim çalışma programında düzenleme yaptıklarını belirten Bağımsız Belediye Başkan adayı Kemal Aslan “Ramazan ayı ile birlikte gezi ve çalışma takvimimizde küçük değişiklikler yaptık. Sabah başlayan mahalle ve esnaf ziyaretlerimizi İftar saatinde SKM’de verdiğimiz mola ve iftar yemeği ile sürdürüyoruz. Çivrillilerle birlikte orucumu açtıktan sonra çalışmalarımızın akşam bölümüne devam ediyoruz” dedi.

 

İftar çadırına Ramazan ayı boyunca devam edeceklerini söyleyen Aslan “Ramazan ayı dayanışma ve birliktelik ayı. Bizde bu ayı ruhuna uygun şekilde yaşamak ve yaşatmak istiyoruz bu anlamada Ramazan ayı boyunca SKM önünde hep birlikte iftar yapacağız” dedi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.