KIZILCASÖĞÜTTE FECİ KAZA; 1 ÖLÜ

Araca çarpan motosiklet sürücüsü kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kazaya karışan araç sürücüsü Ç.G. ifadesi alınmak üzere Jandarma karakoluna götürüldü.

Yaşam Yayın: 02 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 02.01.2024 11:33:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Çivril’de gece meydana gelen kazada Çivril’den Denizli İstikametine seyreden Süleyman Çabuk (45), kavşaktan dönen Ç.G. idaresindeki 20 ABG 338 plakalı araç ile çarpıştı. Motosiklet sürücüsü Süleyman Çabuk çarpışmanın etkisiyle yola savruldu.

 

İlk müdahaleyi yoldan geçen diğer sürücülerin yaptığı Süleyman Çabuk, olay yerine gelen ambulans ile Çivril Devlet hastanesine kaldırıldı. Çivril Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesine sevk edilen yaralı sürücü yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

Süleyman Çabuk’un Denizli İş Adamları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tarih öğretmeni olarak görev yaptığı evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.

Yorumlar (1)
02.01.2024 16:47
Ölen şahıs sabah saatlerinde de bana çarpıyordu ptt karşısındaki yolda 70 80 le gidiyor nerden geldiğini anlamadım. Bende araba vardi gene gelecek gelmiş başına
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.