KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ BESİCİYİ SEVİNDİREN HABER

Mart ayında Şap hastalığı nedeniyle kapatılan Çivril Belediyesi Hayvan Pazarı, Çivril Kurban Hizmetleri Komisyonu kararı ile açıldı.

Gündem Yayın: 03 Haziran 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 03.06.2024 16:03:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kurban Bayramı öncesi yetiştirici ve vatandaşa büyük müjde. Kapalı olan Hayvan Pazarı 5 Haziran Çarşamba günü hizmete girecek. 6 Mart 2024 tarihinde ilçenin Çıtak ve Kıralan mahallelerinde tespit edilen Şap Hastalığı nedeniyle süresiz olarak kapatılan Çivril Hayvan Pazarının İlçe Kurban Hizmetleri Komisyonu tarafından açılmasına karar verildi. Yapılan toplantıda yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşların kurbanlık ihtiyaçlarını sorunsuz karşılayabilmesi için bu kararın alındığı bildirildi.

 

Üretici ve kurban ibadetinin yerine getirmek isteyen vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda yapılan toplantıda Çivril Hayvan Pazarının 12 Haziran 2024 Çarşamba gününden Kurban Bayramının son günün olan 19 Haziran 2024 Çarşamba gününe kadar açılmasına karar verildi.

 

Kararda hayvan pazarında sadece küçükbaş hayvan alım satımının yapılacağı ve Şap hastalığı riski bulunan Kıralan ve Çıtak mahallelerinden pazara hayvan girişinin ve alım satımının yasak olduğu bildirildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.