KURSİYERLER BİR YILLIK EMEKLERİNİ SERGİLEYECEK

Çivril Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Hayat Boyu Öğrenme kapsamında açtığı kursların yılsonu sergisi açıyor.

Eğitim Yayın: 10 Haziran 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 10.06.2024 08:55:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Çivril Halk Eğitimi Merkezi, 01-07 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında, 11 Haziran 2024 Salı günü saat 11.00'te yılsonu sergisini açıyor. Sergi açılışına tüm Çivrilliler davet edildi. Açılacak sergide okulların Bilim çalışmaları kapsamında hazırladıkları projelerinde tanıtım ve sunumu da yapılacak.

 

Halk Eğitim Merkezinden serginin ayrıntıları ile ilgili yapılan açıklamada, “Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen sergide, yıl boyunca merkezimizde gerçekleştirilen çeşitli kurs ve atölyelerde üretilen eserler sergilenecektir. Sergimizde el sanatlarından resim çalışmalarına, ahşap işlerinden tekstil ürünlerine kadar geniş bir yelpazede birçok eser yer alacaktır. Ayrıca, sadece sanatsal kurslarımız değil, müzik, spor ve pek çok farklı branştaki kurslarımızın da sergileri bu etkinlikte ziyaretçilerin beğenisine sunulacaktır” denildi.

 

Yapılan bilgilendirmede öğrenmenin ve hayat boyu süren bir faaliyet olduğuna vurgu yapılarak “Bu etkinlik, Çivril halkının el becerilerini ve yaratıcılıklarını ortaya koyan çalışmalarını görme fırsatı sunarken, aynı zamanda yaşam boyu öğrenmenin önemini vurgulamak amacıyla düzenlenmiştir. Özellikle kadın emeğine verdiğimiz değeri ve kadınlarımızın üretkenliğini ön plana çıkararak, onların bu sergideki çalışmalarını gururla sunuyoruz. Kadınlarımızın el emeği göz nuru eserleri, toplumumuzun kültürel zenginliğine önemli katkılar sağlamaktadır. Sergimizde, yıl boyunca merkezimizde yürütülen kurslarda eğitim gören kursiyerlerimizin büyük bir özenle hazırladıkları ürünler sergilenecek. Bu ürünler, katılımcıların öğrenme sürecindeki çabalarını ve başarılarını yansıtmaktadır. Müzik kurslarımızda öğrenilen enstrümanlarla yapılacak performanslar, spor branşlarındaki başarılar ve daha pek çok etkinlik de sergide yer alacaktır” denildi.

 

Çivril Halk Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan sergi 11 Haziran Salı günü Çivril Belediyesi Kapalı Pazar yerinde açılacak ve bir sün süreyle gezilebilecek.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.