KURSİYERLERE ONLİNE SATIŞ VE PAZARLAMA EĞİTİMİ VERİLDİ

Çivril Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü el emeği kursuna katılan kadın kursiyerlere Online satış konusunda eğitim verdi.

Eğitim Yayın: 25 Mayıs 2023 - Perşembe - Güncelleme: 25.05.2023 12:40:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, yıl içinde kurslara katılan kadın kursiyerlere ürettikleri ürünleri internetten satış yapabilmeleri için destek eğitimi verdi. Merkezin toplantı salonunda yapılan eğitime kurslara katılan yaklaşık 200 kadın katıldı.

 

Çivril Halk Eğitim Merkezi el sanatları kurslarına katılan kursiyerler online ve internet üzerinden satış eğitimi aldı. Çivril Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü desteği ile gerçekleşen eğitimde kadınlara ürünlerini internet ortamında nasıl pazarlayabilecekleri ve satabilecekleri konusunda teknik destek ve bilgi verildi.

 

Verilen eğitimle ilgili olarak yapılan açıklamada eğitimlerle üreten kadın ve genç girişimcilerin pazarlama noktasında destek vermenin amaçlandığı belirtilerek “düzenlediğimiz eğitim toplantılarında Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan kurslara katılan ve meslek edinerek üretim yapan kadın ve genç kursiyerlerimizin ürettikleri ürünleri ticaret ve pazarlama konusunda destek vermek amaçlanmıştır. Verilen eğitimle e - satış, online pazarlama konularında kursiyerler bilgilendirilerek satış ve pazarlama konusunda yeni ufuklar açmak hedeflenmektedir.  Eğitimlere katılan kursiyerlerimiz internet üzerinden satış yapmanın kolaylık ve hızını görerek ürettikleri ürünleri satıp ekonomilerine katkı sağlayacaktır. Halk Eğitim Merkezi ve Çivril Belediyesi olarak üreten ve kendini geliştirerek ürettiği ürünleri ekonomiye kazandırmak isteyen kursiyerlerimizi için eğitimlerimiz ve desteklerimiz sürecektir” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.