KUTLU YÜRÜYÜŞÜMÜZ BÜYÜYEREK DEVAM EDİYOR

Saha çalışmalarına devam eden CHP Belediye Başkan adayı Kemal Aslan “Kutlu Yürüyüşümüz devam ediyor” dedi.

Siyaset Yayın: 13 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 13.02.2024 17:59:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Başkan adaylığı konusunda kamuoyunda spekülasyon ve dedikodular çıkartıldığını belirten Kemal Aslan, “yürüyüşümüz ve çalışmalarımız dedikodularla durdurulamayacak kadar büyük. Dün geceden itibaren büyüyen ailemiz ile Çivril için var gücümüzle yürüyoruz” dedi.

 

SKM’da partili ve vatandaşlarla bir araya gelen CHP Belediye Başkan adayı Kemal Aslan, çarşı esnafını ziyaret ederek seçim çalışmalarına devam etti. Kalabalık bir partili gurubun eşlik ettiği Kemal Aslan, işyerlerinde bulunan vatandaşlarla bir süre sohbet ederek öneri ve isteklerini dinledi.

 

Birlikte çalışacağız. Katılımcı olacağız, şeffaf olacağız, hesap verebilir olacağız. Birlikte yöneteceğiz

 

Ziyaretlerinde Çivril’e hizmet etmenin çocukluk hayali olduğunun vurgulayan Kemal Aslan, Çivril’e hizmet etmenin siyasi yaşamındaki en büyük onur olacağını ifade ederek, “Esnafımızla dertleşiyoruz, hayırlı işler diliyoruz. Sokaktayız. Çivril Denizli’nin göz bebeği Ege’nin en güzel ilçelerinden biri, bu şehre hizmet etmek benim siyasi yaşamımdaki en büyük onur olacak, gece gündüz çok çalışacağız, bu güzel ilçeye layık olacağız. Çivril’imizi esnafımızla birlikte kalkındıracağız. Bu beş yılı omuz omuza geçireceğiz. Birlikte çalışacağız. Katılımcı olacağız, şeffaf olacağız, hesap verebilir olacağız. Birlikte yöneteceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.