KÜTÜPHANE HAFTASINI KÜTÜPHANEDE KUTLADILAR

Çivril’de eğitim veren Özel Mucizeler Anaokulu, öğrencilerine kütüphane kültürü ve kitap sevgisini aşılamak amacıyla Çivril İlçe Halk Kütüphanesine gezi düzenledi.

Eğitim Yayın: 01 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 01.04.2024 12:45:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Özel Mucizeler Anaokulu ‘En iyi dostumuz Kitaptır’ sözünden yola çıkarak öğrencilere kitap sevgisini aşılamak, gelecekte okuyan bireyler oluşturmak, öğrencileri sanal ortamdan ayrıştırıp kütüphanelerin varlığını fark ettirmek ve kitaplarla birebir etkileşim sağlamak amacıyla kütüphaneye gezi düzenledi. Kütüphane Haftası etkinliği ile öğrenciler Kütüphanede gezerek çeşitli bilgi kaynaklarına nasıl ulaşıldığı, kütüphane kuralları gibi konular hakkında bilgi edindiler. Düzenlenen gezi ile çocuklar, okul öncesi döneme yönelik bölümde yaş grubuna uygun kitapları inceleme şansı da yakaladı.

 

Kütüphane görevlileri tarafından karşılanan öğrenciler, kütüphane ortamı ve kurallarını yaşayarak öğrendiler. Ziyarette okul yönetici ve eğitim personeli öğrencilere kitap sevgisini aşılayan, kütüphane ortamını tanıtan ve verdiği hediyelerle öğrencileri mutlu eden Çivril İlçe Halk Kütüphanesi görevlilerine teşekkürlerini iletti.

 

Kütüphane gezileri boyunca Kütüphane görevlileri çocuklara bilgi verirken gezi çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.