MERAL ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ 23 NİSAN BAYRAMINI KUTLADI

Akpınar mahallesinde bulunan Meral Anaokulu öğrencileri hazırladıkları gösteriler ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Eğitim Yayın: 24 Nisan 2025 - Perşembe - Güncelleme: 24.04.2025 14:50:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Hayırsever çocuk doktoru İlhan Ekse tarafından yapımı üstlenilen ve 2024 -2025 eğitim döneminde açılan Meral Anaokulunda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı duygu dolu anlara sahne oldu. Okulun yapımına katkı sağlayan Çocuk Doktoru İlhan Ekse programda yaptığı konuşmada öğrencilere eğitim ve yaşamlarında başarı diledi.

 

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan bayram kutlamalarında anaokulunda eğitim gören 4 ve 5 yaş öğrencileri hazırladıkları gösterileri sahneledi. Şiir ve şarkıların da okunduğu gösteride öğrencilerin performansı davetli ve evlilerden büyük alkış aldı.

 

Meral Anaokulunda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına katılan okulun yapılmasında emek sahibi olan hayırsever çocuk doktoru İlhan Ekse gösterileri büyük bir ilgi ve mutlulukla izledi. Gösteri sonunda çocukların bayramını kutlayan Doktor İlhan Ekse çocuklar ve öğretmenlerini tebrik etti.

 

Meral anaokulunda düzenlenen 23 Nisan kutlamalarına İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Mehmet Gök, hayırsever İlhan Ekse, Milli Eğitim Şube Müdürleri ile okulda eğitim gören çocukların velileri ve mahalle sakinleri katıldı. 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.