MHP YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

Milliyetçi Hareket Partisi Çivril ilçe kongresi yapıldı.

Siyaset Yayın: 24 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 24.08.2023 09:17:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

MHP Çivril ilçe kongresi Ziraat Odası toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya MHP İl başkanı Mehmet ALİ Yılmaz, Çivril Belediye başkanı Niyazi Vural, eski MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Çal Belediye başkanı Fethi Akcan, MHP İl yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin mesajının okunmasıyla başlayan genel kurulda, mevcut İlçe Başkanı Lütfi Karaman’ın yeniden aday olmaması üzerine Ergün Çiftçi başkanlığındaki tek listeyle seçime gidildi.

 

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından kongrenin açılış konuşmasını yapan Ergün Çiftçi konuşmasında MHP’ye duyulan ihtiyacı ve MHP’nin üstlendiği misyona değinerek “ Hesap yapmayız, çıkar ile çetele tutmayız, çünkü biz Cumhur İttifakı'yız. İçinde bulunduğumuz bu zor zamanlarda evlatları olarak emanetinin yılmaz bekçileri olmaktan gurur duyduğumuz Türk dünyasının son başbuğu rahmetli Alparslan Türkeş'i anlamanın, Sayın Genel Başkanımız, Türkmen Beyimiz, Bilge Lider Dr. Devlet Bahçeli'nin yolundan, izinden yürüyor olmanın kıymetini bir kere daha anlamış bulunuyoruz” dedi.

 

Yapılan konuşmaların ardına yapılan seçimlerde, delegelerin tamamının oyunu alan Ergün Çiftçi MHP Çivril İlçe başkanı oldu. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.