MUCİZELER ANAOKULUNDA OLMAK AYRICALIKTIR

Çivril’in ilk Anaokulu ve Kreşlerinden Özel Mucizeler Anaokulu ve Gündüz Bakım evi yeni sezon kayıtlarına başladı.

Eğitim Yayın: 25 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 25.07.2023 10:58:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kurulduğu günden itibaren kaliteli eğitim ve öğretimin adresi olan Özel Mucizeler Anaokulu, yeni dönem kayıtlarına avantajlarla başladı. 3 – 4 yaş, 4 – 5 yaş ve 5 -6 yaş gruplarında öğrenci kabul eden okulda 2023 - 2024 eğitim yılı için sınırlı sayıda kontenjan kaldı.

 

Çivril’in modern, donanımlı, başarılı ve en çok tercih edilen anaokulu Özel Mucizeler Anaokulunda 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı öğrenci kayıtları başladı.

 

Özel Mucizeler Anaokulu, okul öncesi eğitimin yanı sıra İngilizce, Satranç, Müzik, Beden Eğitimi, Halk Dansları, Jimnastik, Drama, Akıl Oyunları, Değerler Eğitimi gibi eğitimlerle de öğrencilerini okul hayatına tam donanımlı hazırlanmalarına olanak sağlıyor.

 

Yeni dönem kayıtlarla ilgili olarak okuldan yapılan bilgilendirmede Özel Mucizeler Anaokulunda geleceğin teminatı çocuklar için en iyi eğitim ve öğretimin verildiği belirtilerek “eğitim ve öğretim hayatına başladığımız günden itibaren ilkemiz ve hedefimiz olan geleceğe sağlıklı ve hür düşünebilen çocuklar yetiştirme gayretimiz her geçen gün büyüyerek devam etmektedir. Özel Mucizeler Anaokulu olarak 2023 -2024 eğitim öğretim sezonunda okulumun ayrıcalıklı eğitiminden faydalanmak isteyen öğrenci ve ailelerimizi erken kayıt avantajlarından yararlanmak için okulumuza bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.