MUHTAR VE AZALAR MAZBATALARINI ALDI

Seçimden zaferle çıkan mahalle muhtarları düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

Gündem Yayın: 19 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 19.04.2024 10:57:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Çivril’de yerel seçim sonuçlarına yapılan itirazların sonuçlanmasının ardından mahalle muhtarlarının mazbataları verildi. Muhtar ve azaların mazbataları İlçe Seçim Kurulu Başkanı Muhammed Yusuf Akşit ile İlçe Seçim Müdürü Celil Yıldız ve V.H.K.İ. Sadri Atlı tarafından verildi.

 

İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Muhammed Yusuf Akşit törende yaptığı konuşmada muhtarların yaptığı görevin önemine değinerek mazbata almaya hak kazanan muhtar ve azalarını tebrik etti.

 

Çivril Seçim İlçe Müdürlüğü tarafından Vali Recep Yazıcıoğlu Konferans salonunda düzenlenen törenle seçimi kazanan muhtarlara mazbataları verildi. Mazbatasını alan muhtarlar Kaymakamlık yazı işleri müdürlüğüne giderek resmen göreve başladı. 77 mahallesi bulunan Çivril’de 2024 yerel seçim sonuçlarına göre 43 muhtar ilk defa göreve seçilirken Çivril’de ilk defa iki kadın muhtar olarak görev yapacak.

 

Muhtar ve azaların katıldığı mazbata töreni sonrası değerlendirme yapan Çivril muhtarlar Derneği başkanı ve İğdir Mahalle muhtarı Sadettin Özel mahallelerine hizmet etmekten gurur duyduklarını belirterek “bizler mahallemize hizmet etmek için göreve gelen insanlarız. 31 Martta yapılan seçimlerde Çivril’imizde 34 mahallemizin muhtarı görevine devam ederken 43 muhtarımız ise ilk defa göreve seçildi. Seçilen tüm muhtarlarımıza hayırlı olsun. Allah hepimize hayırlı hizmetler nasip etsin” dedi.

 

Çivril’de ilk defa göreve gelen kadın muhtarlardan Özlem Cennet Açar’da mazbatasını aldıktan sonra yaptığı değerlendirmede “mahallemize hizmet etmenin verdiği heyecan ve mutluluğun yanında Çivril’in ilk kadın muhtarlarından biri olmak ayrı mutluluk veriyor. Yapacağımız hizmet ve görevle inşallah kadınlara iyi bir rol model oluruz” dedi.

 

Çivril Saray Mahallesi muhtarı Deniz Salkan’da yaptığı değerlendirmede “ Çivril’de kadın muhtar olarak göreve başlamaktan dolayı mutluyum. Destek olan oy veren tüm Saray Mahallesi sakinlerine teşekküre derim. Üzerime aldığım sorumluluğun bilinci ile hareket ederek mahallemi hak ettiği değeri kazandıracağım. Göreve yeni başlayan muhtarlarımızın hepsini tebrik ederim” dedi.

 

Mazbata töreni muhtar ve azaların mazbatalarını teslim almasının ardından sona erdi. 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.