MUHTARLAR GÜNÜ ÇİVRİL'DE FARKLI ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Çivril’de 19 Ekim Muhtarlar Günü, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen bir törenle kutlandı. Törene katılan muhtarlar, Atatürk anıtına çelenk bırakırken, Çivril Muhtarlar Derneği Başkanı Sadettin Özel günün anlamını belirten bir konuşma yaptı.

Gündem Yayın: 19 Ekim 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 19.10.2024 16:47:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

19 Ekim muhtarlar günü düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Kutlama programı Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başladı. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen tören Atatürk anıtına Çelenk bırakılmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden programda konuşma yapan Çivril Muhtarlar Derneği başkanı ve İğdir Mahalle Muhtaraı Sadettin Özel konuşmasında muhtarların zor,önemli ve kutsal bir görev yaptıklarına dikkat çekti.

Muhtarlar Günü kutlama programının Cumhuriyet Meydanındaki bölümü konuşmaların ardından sona erdi.

Muhtarlar günü, Çivril belediyesi tarafından muhtarlar onuruna verilen yemek ile devam etti. Belediye Camlı Kafe sosyal tesislerinde verilen yemekte Çivril'de uzun yıllar muhtar olarak görev yapan muhtarlara Kaymakam Hasan Akbulut, belediye Başkanı Semih dere ve Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Furkan Sünbül tarafından teşekkür plaketi verildi. Çivril Muhtarlar Derneği tarafından muhtarlara ajanda hediye edilmesinin ardından program çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Muhtarlar Günü dolayısıyla Çivril muhtarlar derneği tarafından hayatını kaybeden muhtarlar için Çivril Belediyesi önünde lokma döktürüldü.

19 Ekim Muhtarla günü programlarına Kaymakam Hasan Akbulut, Belediye Başkanı Semih Dere, Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Furkan Sünbül, Emniyet Müdürü Asım Kayacı, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Ali Çolak, mahalle muhtarları, belediye Meclis üyeleri CHP İlçe başkanı Bedri Ataş ve bazı kurum amirleri katıldı. 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.