ÖNCE TABELAYI KIRDILAR SONRA AFİŞLERİ YIRTTILAR

Çivril’de ilçe merkezinde bulunan billboardlara asılan Memleket Partisi afişine kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce saldırı yapıldı.

Siyaset Yayın: 06 Mayıs 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 06.05.2023 19:59:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Memleket Partisi Denizli Milletvekili Adayı Erhan Derici ve Cumhurbaşkanı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin olduğu afiş yırtıldı. Milletvekili adayı Erhan Derici, sosyal medya hesabından tepki verdi. Derici, “Yapmayın be kardeşim. Çoluğumuzun çocuğumuzun rızkıyla yaptırıyoruz bunları. Yazıktır, ayıptır. Zaten medya ambargosunun en sertini yaşıyoruz, bari bunlara zarar vermeyin” dedi.

Erhan Derici sözlerine şöyle devam etti:

"Çivril İlçe Başkanımız Ali Yağcı, bu gün öğle saatlerinde tarafıma ulaşarak iki gün önce Çivril’de astığımız pankartların bazılarının kasıtlı olarak zarar verildiğini belirtti. Ben bu üzücü durumu öncelikle kınıyorum. Bu saldırı Ülkemizde yaratılan siyasi nezaketsizliğin sonucudur. Bu saldırıyı yapan kişi ya da kişiler bunu okuyorsa kendilerine şunu söylemek istiyorum.  'Arkadaşım savaşa girmiyoruz seçime giriyoruz. Neredeyse tüm siyasi partilerin adayları ile seçim çalışmaları sırasında karşılaştık, el sıkıştık, birbirimize başarılar diledik, senin desteklediğin partinin adayı ile de bunu yaptığımıza ben eminim.’ Ülke menfaati için yapılan siyaset hoş görüyü ve nezaketi kesinlikle barındırmalıdır. İçin de Belediye rantı hazine yardımı olamadan çocuklarımızın rızkı ve gönüllerimizin emeği ile ortaya çıkardığımız bir çalışmaya zarar vermek desteklediğin, desteklediğiniz partiye değer katmayacağı gibi sahip olmanız gereken insani değerlerden kaybettirecektir. Zaten Memleket Partisi olarak medya ambargosunu en ağır yaşayan hisseden partiyiz. Bari sesimizi böyle duyurmamıza engel olmaya çalışmayın. Kamuoyuna saygılarımla sunarım."

 

Daha önce Denizli Honaz’ın Kaklık Mahallesi’nde Büyük Birlik Partisi’nin afişlerine zarar verilmişti.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.