OY VERME BAŞLADI. BAŞKAN ADAYLARI OYLARINI KULLANDI

Sabah başlayan oy verme işlemi ile Belediye başkan adayları da kayıtlı oldukları mahallelerindeki sandıklara giderek oylarını kullanmaya başladı.

Siyaset Yayın: 31 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 31.03.2024 11:18:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Bir aydan biraz fazla süredir devam eden seçim çalışmaları tamamlandı ve Çivril sandığa gitti. Sabah 08.00’de başlayan oy verme işlemiyle seçmen oy kullanmaya başladı. Çivril’de oy verme işlemi saat 17.00’de sona erecek.

 

Sabah başlayan oy verme işlemi ile Belediye başkan adayları da kayıtlı oldukları mahallelerindeki sandıklara giderek oylarını kullanmaya başladı.

Çivril Belediye Başkanı ve Yeniden Refah partisi Belediye başkan adayı Niyazi Vural oyunu Nevişet Kameroğlu Ortaokulunda 1012 no’lu sandıkta kullandı.

 

Aşağı Mahallede ikamet eden CHP belediye başkan adayı Semih Dere’de sabah saatlerinde ailesi ile birlikte oyunu Nevişet Kameroğlu ortaokulunda 1010 no’lu sandıkta kullandı.

 

Çivril Bağımız Belediye Başkan adayı Kemal Aslan’da ailesi ile birlikte oy kullanmaya gitti. Aslan ailesi Çivril Endüstri Meslek Lisesinde 1005 no’lu sandıkta oyunu kullandı. 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.