ÖZEL YETENEKLİ ÖĞRENCİLERE HOŞGELDİN SERTİFİKASI VERİLDİ

2023-2024 eğitim öğretim yılında BİLSEM’e kayıt olan ve iki haftalık uyum programını bitiren öğrencilere Uyum Programı Sertifika töreni düzenlendi.

Eğitim Yayın: 02 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 02.10.2023 16:02:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Şehit Soner Kutlu Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM)’de eğitim görecek yetenekli öğrenciler için sertifika töreni düzenlendi. Okulun konferans salonunda düzenlenen sertifika törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Kopcakaplan, BİLSEM Müdürü Hüseyin Serdar İlhan, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı. Sertifika töreninde konuşan Milli Eğitim Müdürü Ziya Kocakaplan, Çivril BİLSEM 1 yıllık geçmişe sahip olmasına rağmen katıldığı yarışmalarda başarı elde ettiğini belirterek “Merkezimiz bir yıl önce açılmasına rağmen özellikle Uluslararası Matematik yarışmalarında bir başarıya imza attı. Elde edilen başarıdan dolayı okul müdürümüz başta olmak üzere emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyorum” dedi.

 

Konuşmasında BİLSEM’in özel yetenekli öğrenciler için büyük kolaylık sağladığını belirten Kocakaplan “Çivril’de daha önce özel yetenekli öğrencilerimiz eğitim almak için Denizli’ye gitmek zorunda kalıyordu. Birçok öğrenci ve velimiz bu durumdan dolayı eğitimine devam etmekte zorlanıyordu.  Çivril BİLSEM’in açılmasıyla hem Çivrilli hem de çevre ilçelerdeki öğrencilerimizin uzak mesafelere gitmekten kurtuldular, eğitim onların ayağına geldi. Çivril Şehit Soner Kutlu Bilim ve Sanat Merkezi Çivril ve çevre ilçelerdeki öğrencilerimiz açısından büyük şans” dedi.

 

Konuşmaların ardından BİLSEM'e bu yıl kaydolan ve uyum eğitim programını başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikaları verildi.

 

Açılış konuşmaları ile başlayan program, Çivril BİLSEM Müzik Bölümü öğrencilerinin mini konseri ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.