PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ HASTANE DOKTORLARINA ULAŞMAYI KOLAYLAŞTIRDI

Pamukkale Üniversitesi hastanesinde çağrı merkezi hizmete alındı. 7/24 hizmet verecek olan çağrı merkezi, mesai saatleri içinde randevu taleplerini de karşılayarak randevu almayı kolaylaştıracak.

Sağlık Yayın: 21 Ağustos 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 21.08.2024 13:44:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Pamukkale Üniversitesi rektörü Prof.Dr. Ahmet Kutluhan’ın da katıldığı program ile hizmete açılan Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri Çağrı Merkezi, sağlık hizmeti alan hasta ve yakınlarının tüm sorularına yanıt vermek ve sorunlarına çözüm üretecek. 7/24 santral hizmeti verecek olan Çağrı Merkezi, mesai saatleri içinde randevu taleplerini de karşılayarak randevu almayı kolaylaştıracak.

 

Açılışı yapılan çağrı merkezi için yapılan açıklamada, “PAÜ olarak hastanemizde verilen sağlık hizmetini daha nitelikli hale getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Çağrı Merkezimize 444 47 47 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz” ifadelerine yer verildi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.