RAKİP DEĞİL DESTEK TAKIMIYIZ

Yeşil Çivril Belediye spor ’un Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselmesindesin ardından Çivril’de yeni bir spor kulübü kuruldu.

Yayın: 24 Temmuz 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 24.07.2023 08:21:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kulübün kurucu başkanı Barış Avcı Çivril’i sporcu yetiştiren bir ilçe haline getirmek için yola çıktıklarını belirterek “Çivril, sporda marka olacak. Sadece futbol değil her branşta sporcunun yetiştiği bir merkez olacağız” dedi.

 

Yeşil Çivril Spor’un 2023 – 2024 sezonunda Denizli’yi BAL ‘da temsil edecek olmasının Çivril adına çok büyük bir gurur olduğunun altını çizen Barış Avcı “bir sezon önce Kıralan Demir spor bu sezonda Yeşil Çivril Belediye spor BAL liginde ilimizi temsil etme fırsatı yakaladı. Çivrilli olarak ilçemizden iki kulübün BAL’da Denizli’yi temsil etmesi guru verici, Takımlarımızın Bal’a çıkması ile kentte oluşan özgüven bizi yeni bir spor kulübü kurmaya yönlendirdi. Yeşil Çivril Belediye sporumuzun BAL’a çıkmasından sonra amatör liglerde Çivril’i temsil edecek bir takımın kalmamasından yola çıkarak Çivril sporu kurduk. Amacımız Çivril' in yeni yıldızı gençlerimizin ve çocuklarımızın sürekli sporla iç içe olmasına olanak sağlamak” dedi.

 

Rakip değil destek takımıyız

 

Kulübün Basın sözcüsü Avukat Pembe Müren Demir kuruluş gayeleri ve amaçları hakkında yaptığı basın bilgilendirmesinde, kurulan yeni spor kulübünün isminden dolayı Yeşil Çivril Belediye spor’a rakip gibi görülmemesi gerektiğini belirterek “Yeşil Çivril Belediye spor Çivril’in Çivril spor Yeşil Çivril Belediye sporun. Biz ilçemizi BAL’da temsil eden Yeşil Çivril Belediye sporumuza sporcu yetiştirecek, genç ve yetenekli isimleri BAL ligine hazırlayacağız.  Tüm çalışmalarımızı ve emeğimizi Yeşil Çivril Belediye Spor Kulübünü daha iyi yerlere getirebilmek için planlayacağız. Hedefi ülkesine, ve Çivril’e faydalı biteyler ve sporcular yetiştirmek olan Çivril Spor, oluşturacağı yenilikçi, çağdaş ve Atatürkçü dinamik kadrosu ile çocuk ve gençlerimiz sadece spor dallarında değil her anlamda donanımlı birer birey olarak yetişmesine katkı sağlayacaktır. Çivrilli çocuklarımızın akademik başarı seviyesinin yüksek olmasının yanı sıra yabancı dil ve sanat etkinliklerini, eğitim faaliyetleri ile bütünleştirmiş bir eğitim ve spor kurumu yaratmak tek gayemiz olacaktır. Tüm Çivrilli spor severlere gençlerimizi ve çocuklarımızı daha iyi bir geleceğe beraber hazırlayalım çağrısında bulunuyoruz. Biz kulübümüz adına zaman zaman basın açıklamalarında bulunarak yaptıklarımızı ve yapacağımız her şeyi Çivril halkına sunacağız.  Bir gün gerçeklerin, hayallerden daha güzel olacağı inancıyla spor dolu bir gelecek diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

Çivril Spor futbol takımının Ekim ayında başlaması planlanan Amatör futbol sezonunda 1 Amatör Lig’de yer alacağı belirtildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.