REHAVET YOK SON DAKİKAYA KADAR ÇALIŞACAĞIZ

Ak Parti İlçe Teşkilatı seçime saatler kala çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında Cabar mahallesini ziyaret eden AK Parti teşkilatı burada mahalle sakinlerinin evlerine misafir oldu.

Siyaset Yayın: 27 Mayıs 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 27.05.2023 15:40:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, seçim çalışmaları çerçevesinde yönetim kurulu üyeleri ile köy ve hane ziyaretlerini sürdürüyor.

 

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim çalışmalarını sürdüren AK parti İlçe teşkilatı başkan Halil Ertuğrul başkanlığında köy ziyaretleri yaparak vatandaşlarla bir araya geliyor. Ev ziyaretleri de yapan AK Parti teşkilatı vatandaşlarla sohbet ederek hükümet politikaları ve seçim ile ilgili bilgilendirme yaparak vatandaşların sorularını cevaplıyor. Çalışmalarını son dakikaya sürdüreceklerini belirten başkan Ertuğrul “14 Mayıs seçimlerinde AK Parti Çivril’de birinci parti çıktı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan en fazla oyu alan aday oldu. 28 Mayıs’ta da bu başarıyı devam ettireceğiz, liderimiz Cumhurbaşkanımız sandıktan birinci çıkacak, rehavete kapılmadan son dakikaya kadar seçmene ulaşmak için çalışacağız” dedi.

 

14 Mayıs’ta yapılan seçimlerde AK Parti’nin Çivril’de sandıktan birinci parti çıktığına dikkat çeken başkan Halil Ertuğrul Çivril seçmeninin, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur oylamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini tekrar göstereceğini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sandıktan birinci çıkacağını söyledi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.