SAĞLIKÇI ANNE BABANIN KIZI ECZANESİNİ AÇTI

Sağlık ordusuna yeni katılan Gökçe Eczanesi düzenlenen törenle hizmete girdi. Keman dinletisi eşliğinde açılan işyerinin açılışına çok sayıda davetli katıldı.

Yaşam Yayın: 06 Mayıs 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 06.05.2024 07:45:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Devlet Hastanesinde uzun yıllar görev yapan Laboratuvar teknisyeni Ahmet Kocabaş ile hemşire Emine Aygürler’in kızı Gökçe Kocabaş işyerini açtı.

 

Hastane caddesi üzerinde Çivril Devlet Hastanesi karşısında açılan işyerinin açılışı çok sayıda davetli ve misafirin katılımı ile gerçekleşti. İlçe müftüsü Muhammed Çörekçi açışı öncesi yaptığı konuşmada açılan işyerinin Gökçe Kocabaş başta olmak üzere Çivril’e hayırlı olması temennisinde bulundu. İlçe Müftüsü Muhammed Çörekçi’nin yaptığı duanın ardından işyerinin kurdelesi Eczacı Gökçe Kocabaş ve Denizli Eczacılar Odası Başkanı Eczacı Hasan Hazer tarafından kesildi.

 

Açılş sonrası kısa bir konuşma yapan eczacı Gökçe Kocabaş, işyerini açmaktan mutlu olduğunu belirterek katılanlara ve davetlilere teşekkür etti.

 

Açılışa, Çivril Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Gürol Mutlu, Çivril Ziraat Odası Başkanı Mehmet Özkul, Çivril Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Zeki Karahan, Denizli Eczacılar Odası Başkanı Hasan Hazer ile Çivril ve Denizli’de faaliyet gösteren Eczane sahipleri ve çalışanları ile Çivril devlet Hastanesi personeli ve çok sayıda davetli katıldı.  

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.