ŞAMPİYONLUK KUPASI SÜTÇÜNÜN ELLERİNDE

Biri düşmemek için diğer çıkmak için mücadele etti. Bölgesel Amatör Lig’e çıkma maçında rakibine üstünlük sağlayan Yeşil Çivril Belediye spor Bölgesel Amatör Lig’de Denizli’yi temsil edecek üçüncü takım oldu.

Yayın: 26 Nisan 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 26.04.2023 22:49:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

BAL’a yükselme maçında Yeşil Çınar Spor ile Denizli Atatürk stadında karşılaşan Yeşil Çivril Belediye spor ilk yarıda bulduğu iki golle sahadan galip ayrıldı.

 

Her iki takımında dengeli ve kontrollü başladığı maçta 23 dakikada Salih’in ayağından bulduğu gol ile 1 – 0 öne geçen Yeşil Çivril Belediye spor 33’üncü dakikada Tarık’ın attığı gol ile soyunma odasına 2 – 0 üstünlükle gitti.

 

İkinci yarıda oyunu kendi sahasında kabul eden ve kontra ataklarla farkı arttırmaya çalışan Yeşil Çivril belediye spor 64’üncü dakikada kalesinde gölü gördü. Skorun 2 – 1 olmasından ataklarını sıklaştıran Yeşil çınar spor bulduğu fırsatları gole çeviremeyince maç 2 – 1 Yeşil Çivril Belediye spor ’un üstünlüğü ile sona erdi.

 

12 dakika uzayan maçın son dakikalarında her iki takımda kontra ataklarla gol ararken Yeşil Çivril sporun bir topu maçın 101’inci dakikasında direkten döndü.

 

Seyirci takımı yalnız bırakmadı

 

Lig başından itibaren her maçta takımının yanında yer alan yaklaşık 3000 Yeşil Çivril Belediye spor taraftarı Atatürk stadındaki yerini alarak takımını 90 dakika boyunca aralıksız destekledi.

 

Maç sonunda düzenlenen kupa töreninde konuşan Yeşil Çivril Belediye spor’ un kaptanlarından emektar oyuncusu 48 yaşındaki Hüseyin Özkurt 2002 yılından beri aralıksız formasını terlettiği Yeşil Çivril Spor ile şampiyon olmaktan ve BAL’a çıkmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Konuşmaların ardından Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon (DASKF) Başkanı ve İl gençlik Spor müdürü, Şampiyonluk kupasını Yeşil Çivril Belediye sporlu futbolculara verdi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (1)
Menderes KUTLU
27.04.2023 14:44
TEBRİK EDER BAŞARILAR DİLERİM
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.