SANAYİ ESNAFI ‘HALKIN BAŞKANINI’ BAĞRINA BASTI

Çivril Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Kemal Aslan sanayi sitesini ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi. Aslan, ziyarette esnafların sorunlarını dinledi, destek istedi.

Siyaset Yayın: 15 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 15.03.2024 19:56:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

31 Mart yerel seçimlerine Bağımsız Belediye başkan adayı olarak giren Kemal Aslan, seçim çalışmaları kapsamında Yeşil Çivril sanayi sitesini ziyaret etti. Sanayi sitesinde bulunan işyerlerini ziyaret eden Aslan işyeri sahipleri, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek seçimlerde destek istedi.  

 

Ziyarette büyük bir ilgi ve sevgi gören Kemal Aslan Çivril ve esnaflarla ilgili projelerini anlatarak çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyaretin çok verimli geçtiğini belirten Aslan kendisine ilgi ve sevgi gösteren sanayi esnafına teşekkür ederek “Bizleri bağrına basan sanayi esnafımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Bizleri ağırladılar fikirlerimizi dinlediler öneri ve tavsiyelerde bulundular. Bizim ‘Katılımcı Yönetim’ fikrimize katılarak Çivril için düşündüklerini ve olması gerekenleri anlattılar. Ziyaret ettiğimiz, konuştuğumuz tüm esnaf ve vatandaşımıza tek tek teşekkür ederim. Çivril için birlikte üretmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Sanayi sitesinin uzun yıllar ihmal edildiğini belirten Aslan “Yeşil Çivril sanayi sitemiz yerel yönetim tarafından uzun yıllar yok sayıldı, eksik ve ihtiyaçları görmezden gelindi. Bundan dolayı sanayi sitemizin gelişimi beklenen daha yavaş oldu. Bunun esnafımıza verdiği zararın farkındayız. Öncelikli hedeflerimiz arasında Yeşil Çivril sanayi sitemizin uğradığı ihmali ve sonuçlarını rotadan kaldırmak olacak. Göreve geldiğimizde şehirde ihmal edilen tüm hizmetleri ortak akıl kültürüne önem vererek tamamlayacağız” dedi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.