Sandık da ASLAN Dedi

Yayın: 02 Aralık 2013 - Pazartesi - Güncelleme: 02.12.2013 15:38:42
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Vali Recep Yazıcıoğlu kültür merkezinde yapılan eğilim yoklamasında CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan ve Antalya Milletvekili Gürkut Acar ile Denizli CHP İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu’ da hazır bulunurken, eğilim yoklamasına 2 aday katıldı.

1046 üyeden bin 902 sinin oy kullandığı seçimde Hakkı Aslan geçerli oylardan 594’ünü Mustafa Şahan 283’nü aldı. 25 oy’un geçersiz sayıldığı seçimde üyelerin yüzde yetmiş’inin oy’unu alan Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan, CHP'nin Çivril Belediye Başkan adayı seçildi.

Seçimden sonra bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu, göreve geldiğimizden beri herkesin kendi kaderini kendisinin belirlemesi gerektiğini savunuyorduk. Bugün burada Çivril yaptığı eğilim yoklaması ile kendi kaderini belirledi. Herkese hayırlı olsun” dedi.

Eğilim yoklaması sonucunda Adaylığı kazanan Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan ise, "Değerli arkadaşlar kazanan kaybeden diye bir şey yok. Bundan sonra hep beraberiz. Burada tek kazanan CHP ve Çivril’dir. Biz bu demokrasi dersini vermiş olduk. Artık bundan sonra Çivril’e ilçemize hizmet için çalışacağız" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.