ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER BAYRAMDA YALNIZ BIRAKILMADI

Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut, Ramazan bayramı dolayısıyla şehit ve gazi ailelerine bayram ziyaretinde bulundu. Akbulut, devlet olarak her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanlarında olduklarını söyledi.

Gündem Yayın: 22 Nisan 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 22.04.2023 11:16:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut, Ramazan bayramının ilk gününde başta ilçedeki şehit ve gazi aileleri olmak üzere bayramda da görevlerinin başında bulunan emniyet ve jandarma personellerini ziyaret etti.

 

Ziyaret sırasında devletin her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu ifade eden kaymakam Hasan Akbulut, “Devletimiz adına sizleri ziyaret etmek bizim görevimizdir. Vatanları uğruna canlarını hiçe sayan şehit ve gazilerimiz en değerli varlıklarımızdır. Devletimiz tüm imkanlarıyla yanınızdadır. Sizlere kapılarımız sonuna kadar her zaman açıktır. Bugün bu topraklarda şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde rahatça yaşayabiliyoruz” dedi.

 

Kaymakam Hasan Akbulut daha sonra Çivril ilçe Jandarma Komutanlığı ve Çivril Emniyet Müdürlüğü Polis merkezini ziyaret ederek, personelin bayramlarını kutladı.

 

Kaymakam Hasan Akbulut’un ziyaretlerinde Çivril Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı müdürü, İlçe Jandarma Komutanı ve İlçe Emniyet Müdürü hazır bulundu.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.