SİYASET VE İŞ DÜNYASINI BULUŞTURAN DÜĞÜN

Çivril’in sevilen simalarından Osman Çürük oğulları için sünnet düğünü tertip etti.

Yaşam Yayın: 26 Haziran 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 26.06.2023 13:53:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Kızılcasöğüt Sanayi sitesi esnaflarından Fikret Çürük’ün torunları hafta sonu düzenlenen sünnet töreni ve düğünü ile erkekliğe ilk adımı attı.

 

Spor ve iş camiasının sevilen ismi Osman Çürük, oğulları Fikret Burak ve Miraç Kayra için sünnet düğünü yaptı. Kızılcasöğüt mahallesinde evinin önünde düzenlenen sünnet töreni, sünnet çocukları için hazırlanan konvoy ile başladı. Mehter takımı konseri ve gösterisinin de yer aldığı merasim yemek ikramı ile devam etti.

 

Çürük ailesinin yakınları ile çok sayıda davetlinin katıldığı sünnet düğünü çok sayıda iş insanı ve siyasetçiyi buluştururken, Fikret Burak ve Miraç Kayra’nın sünnet törenine katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan sünnet olan çocuklar ile bir süre sohbet ederek ailelerini tebrik etti.  

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.