SİYASETTE GENÇ İSİMLER DAHA ÇOK YER ALMALI

Partinin genç isimlerinden Selçuk Kaplan Belediye Meclis üyeliği başvurusunu yaptı. Başvuru belgesini İlçe Başkanı Bedri Ataş’a teslim eden Kaplan “ her kademesinde görev yaptığım partimde bundan sonra Meclis üyesi olarak hizmet etmek istiyorum" dedi.

Siyaset Yayın: 29 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 29.11.2023 17:09:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Cumhuriyet Halk Partisinde (CHP) meclis üyeliği başvuruları devam ediyor. Partinin genç isimlerinden Selçuk Kaplan genç bir partili olarak Çivril'e hizmet etmek isetdiğini belirterek CHP'den Beleidye meclis üyeliği başvurusunu yaptı.

 

Yerel seçim sürecinin başlamasıyla partisinden belediye meclis üyeliği başvurusu yapan Kaplan, siyasetin ve CHP’nin gençlerle başarıya ulaşacağını belirterek “Genel Merkezde başlayan değişim ve gençleşmenin Çivril’de de olması gerektiğini düşünerek başvurumu yaptım. Enerji ve dinamizm ile Çivrilimizi daha iyi noktalara getirmek için çalışacağız. Atatürk'ün çağdaş ve demokratik ideallerinden ilham alarak, gençlerin siyasette daha fazla söz sahibi olması için çaba sarf ediyorum. Çivril'in enerjisini ve gençliğinin potansiyelini temsil etmek amacıyla aday adayı oldum. Bu yolculukta, Çivrillilerin destekleriyle şehrimizi daha yaşanabilir, dinamik ve katılımcı bir şehir haline getirmek için çaba harcayacağım. Beraber güzel işlere imza atmak için desteklerinizi bekliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.