SODAM KURSİYERLERİNE KANSER BİLİNÇLENDİRME EĞİTİMİ VERİLDİ

Çivril Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma Merkezi'nde (SODAM) eğitim alan kadın kursiyerler, kanserden korunma yöntemleri ve aile planlaması konusunda bilgilendirildi.

Eğitim Yayın: 29 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 29.01.2024 08:36:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Çivril İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri kadın kursiyerlere eğitim verdi.

 

İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle Çivril SODAM’da eğitim alan kursiyer ve çalışanlara yönelik aile planlaması ve kanserle mücadele ve kanserden korunma eğitimi düzenlendi. Hamam mahallesinde bulunan SODAM binasında eğitim salonunda yapılan bilgilendirme seminerine, İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli sağlık personeli katıldı.

 

Çalışma hakkında yapılan bilgilendirmede eğitim ve bilgilendirme programlarının devam edeceği belirtilerek “Çivril İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından (SODAM) sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı kursiyerlerine yönelik kanser belirtileri, kanserden korunma yöntemleri, aile planlaması hakkında eğitim verildi ve broşürler dağıtıldı. Eğitim seminerimize katılan bayanlarımız takıldıkları soruları soruyorlar. Yıl boyunca etkinlik ve eğitimler devam edecek” ifadelerine yer verildi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.