SOKAK HAYVANLARI KLİNİĞİNDE YILDA 500 HAYVAN TEDAVİ EDİLİYOR

Çivril Belediyesi veteriner Hizmetleri bünyesinde faaliyetlerine devam eden sokak hayvanları kliniği sokak hayvanlarının tedavilerini yaparak doğal yaşam alanlarına bırakıyor.

Yaşam Yayın: 07 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 07.03.2024 08:30:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniğinde tedavisi devam eden kediler kısırlaştırılarak doğal yaşam alanlarına bırakılıyor. Yılda ortalama 500 sokak hayvanının tedavi ve bakımın yapıldığı klinikte, vatandaşların ihbarı ile alınan kedi ve köpekler tedavi edildikten sonra kısırlaştırılarak sokaktan alındıkları noktalara bırakılıyor.

 

Çivril Belediyesi Veteriner Hizmetleri müdürlüğü tedaviye ihtiyacı olan sokak hayvanlarının ihbar edilmesi gerektiği konusunda duyarlı olunmasını isterken, hayvan sahiplenmek isteyenlerinde Sokak Hayvanları kliniğinden sahiplenebileceğini duyurdu. Belediyeden yapılan bilgilendirmede “Çivril Belediyesi olarak ilçe sınırlarımız içinde yaşayan her canlının daha rahat ve konforlu bir yaşam sürmesi öncelikli hedefimizdir. Bu kapsamda sokakta yaşayan canlarımızdan tedavi ve bakıma ihtiyacı olanları vatandaşlarımızın ihbar etmesini ve Belediyemize bildirmelerini rica ediyoruz. Vatandaşların hasta ve yaralı sokak hayvanları için hafta içi Çivril Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniğini aramaları gece ve hafta sonları için ise zabıta birine ulaşarak ihbarda bulunabilirler. Sokak hayvanı sahiplenmek isteyen vatandaşlarımız yine Çivril Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği'ne müracaat edebilirler” ifadelerine yer verildi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.