STK’LAR BAŞKAN DERE’Yİ ZİYARET ETTİ

31 Mart yerel seçimlerinin ardından tebrik ziyaretleri devam eden Çivril Belediye Başkanı Semih Dere’nin son misafirleri Çivril’in en büyük STK’ları oldu.

Gündem Yayın: 09 Mayıs 2024 - Perşembe - Güncelleme: 09.05.2024 10:14:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Çivril esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi Belediye Başkanı Semih Dere’yi ziyaret etti. Ziyarette oda yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

 

Çivril’in üye sayısı en fazla olan Sivil Toplum Kuruluşlarının başında gelen Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi başkanları yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çivril belediye başkanı Semih Dere’yi makamında ziyaret ederek 31 Mart yerel seçimlerindeki başarısından dolayı tebrik etti.

 

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Çivril ilgili ilgili konular konuşulurken Başkan Dere Esnaf Odası başkanı Zeki Karahan ve Esnaf Kredi kefalet kooperatifi başkanı Gürol Mutlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti Başkan Dere ziyaret ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede “Çivril Esnaf Odası Başkanı Sn. Zeki Karahan, Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Sn. Gürol Mutlu ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.