TRAFİK EKİPLERİ CUMHURİYET MEYDANINDA UYGULAMA YAPTI

Farkındalık oluşturmak ve kazalara dikkat çekmek için Çivril’de sürücü ve yayalara bilgilendirme yapıldı.

Gündem Yayın: 13 Mayıs 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 13.05.2024 10:28:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Trafik kazalarının önüne geçmek ve farkındalık oluşturmak için her yıl 4 – 10 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Trafik ve İlk Yardım Haftası kapsamında sürücülere ve yayalara broşür dağıtıldı. Cumhuriyet Meydanındaki etkinliği İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik timleri ile İlçe emniyet Müdürlüğü Trafik şube ekipleri yaptı.

 

Trafik Haftası etkinlileri kapsamında bir hafta boyunca okullarda öğrencilere eğitim veren trafik ekipleri Cumhuriyet meydanında sürücü ve yayalara bilgilendirici broşür dağıtarak denetim yaptı. Broşür dağıtımı ve etkinliklere, İlçe Emniyet Müdürü Asım Kayacı İlçe Jandarma Komutanı jandarma Teğmen ALİ Çolak ve görevli personel katıldı.

 

Etkinlik kapsamında ekiplerin durdurduğu araç sürücüleri ve yayalar yapılan bilgilendirme ve broşürler için uygulamadan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler, yetkililere teşekkür etti.

 

Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan broşürlerde hız kurallarına uyma, emniyet kemeri takma gibi durumlarda nelerle karşılaşılacağına dair bilgiler sunuldu.

 

Hafta kapsamında okullarda trafik konulu etkinliklerin yanı sıra,  trafik haftasına özel panolar süslenir, trafik haftası ile ilgili kompozisyonlara yer verildi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.