TRAFİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ ANAOKUL ÖĞRENCİLERİ İLE DEVAM EDİYOR

Trafik haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerle bir araya gelen ekipler öğrencilere trafik güvenliği hakkında bilgi veriyor.

Eğitim Yayın: 09 Mayıs 2024 - Perşembe - Güncelleme: 09.05.2024 09:45:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Etkinlikler kapsamında daha önce ÇEVAK Anaokulunda öğrencilere bilgilendirme yapan trafik ekipleri Özel Şahan Masal Diyarı anaokulu ile Özel Mucizler Anaokulu öğrencileri ile bir araya geldi.  hafta kapsamında daha önce ÇEVAK anaokulunda öğrencilerle bir araya gelen Çivril Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube müdürlüğüne bağlı ekipler ilçede eğitim veren özel anaokulu öğrencileri ile de bir araya gelerek trafik eğitimi verdi.

 

Trafik Şube Özel Şahan Masal Diyarı öğrencilerini ağırladı

 

Trafik haftası kapsamında ilçede farklı etkinlik ve uygulamalar yaparak trafik ve yol güvenliği hakkında bilgilendirme yapan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Şube ekipleri Özel Şahan Masal Diyarı anaokulu öğrencilerini ağırladı. Ziyarette öğrencilere değişik hediyeler veren trafik polisleri öğrencilere araç ve yaya güvenliği ve trafik ile ilgili kısa bilgiler verdi. Ziyaret sonrası bir değerlendirme yapan Özel Şahan Masal Diyarı anaokulu müdürü Sertan Şahan eğitimin uygulamalı şekilde yapılmasının daha etkili olduğunu belirterek “öğrencilerimize teorik bilgi kadar pratik bilgi ile de buluşturuyoruz. Trafik Haftası dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğümüzü ziyaret ederek öğrencilerimizi trafik polisleri ile buluşturduk. Öğrenciler keyifli bir deneyim yaşarken yeni bilgilere de ulaştı. Ev sahiplikleri ve öğrencilerimize verdikleri değerli bilgiler için tüm emniyet personeline teşekkür ederiz” dedi.

 

Özel Mucizeler Öğrencileri Trafik Ekipleri ile bir araya geldi

 

Hafta kapsamında Özel Mucizeler Anaokulunu ziyaret eden Trafik Şube ekipleri öğrencilere Trafik Haftası ve güvenliği hakkında bilgilendirme yaptı. Okulda yapılan bilgilendirmede 3 -5 yaş öğrencilerine trafik kuralları hakkında bilgiler verdi. Ziyaret ile ilgili olarak Özel Mucizeler Anaokulundan yapılan bilgilendirmede “Trafik Haftası dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekiplerimizi okulumuza davet ettik. Polis ekiplerinden trafik kuralları hakkında öğrencilerimize bilgi vermesini rica ettik. Güzel ve verimli etkinlik oldu öğrencilerimizin polisleri büyük bir dikkatle dinlemesi ve sorular sorması etkinliğin verimli olduğunun göstergesi” ifadelerine yer verildi.

 

Her yıl 4 – 10 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Trafik Haftası kapsamında Çivril’de farklı etkinler yapılmaya devam edeceği bildirildi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.