TRANSFER HAREKÂTI BAŞLADI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) için çalışmalarına başlayan ve yeni yönetimini oluşturan Yeşil Çivril Belediye spor, futbolcu transferlerine başladı.

Yayın: 04 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 04.07.2023 11:08:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Başkan Yasin Göktaş önderliğinde transfer çalışmalarına başlayan Yeşil Çivril Belediye spor teknik direktör Memiş Sarıçam’dan sonra Yeşil Çivril Belediye spor alt yapısında yetişen ve süper lig deneyimi olan golcü oyuncu Ramazan Tarık Ergut ile anlaştı. Transferle ilgili olarak kulüpten yapılan bilgilendirmede BAL için deneyimli bir kadro oluşturulduğu belirtilerek “Denizli’yi 2023 -2024 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek olan Yeşil Çivril Belediye spor sezon öncesi çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Bu kapsamda hocamız Memiş Sarıçam’ın bilgisi ve tecrübesi ile takımımıza katkı sağlayacak deneyimli oyuncuları takıma kazandırmaya devam ediyoruz.  Transfer çalışmalarımız Yeşil Çivril Belediye spor alt yapısında yetişen ve kariyerini BAL takımlarında başarı ile sürdüren Ramazan Tarık Ergut’u takıma kazandırarak sürüyor” ifadelerine yer verildi.  

 

BAL liginde en son Atakum Belediyespor forması giyen 26 yaşındaki golcü futbolcu daha önce 2017 - 2018 sezonunda Denizlispor forması ile süper ligde oynamıştı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.