TÜRKİYE YÜZYILINI BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ

Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde gösterilen çaba ve elde edilen başarıdan dolayı Çivril’e teşekkür etti.

Siyaset Yayın: 13 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 13.07.2023 09:50:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Seçimlerin tamamlanmasının ardından ilçe teşkilatlarına teşekkür ziyaretleri yapan AK parti İl Başkanı Yücel Güngör Çivril AK parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Partililer ile bir araya gelen il başkanı Yücel Güngör, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’de ve Çivril’de aldığı oy oranı için ve başarılı bir seçim sürecine imza attıklarından dolayı teşekkür etti.

 

İlçe binasında ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanı Halil Ertuğrul ve Belediye başkanı Niyazi Vural tarafından karşılanan İl başkanı Yücel Güngör ilçe yönetim kurulu toplantısına katılarak yönetim kurulu üyeleri ile istişarelerde bulundu.

 

İl Başkanı Yücel Güngör 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’a destek veren ve gece gündüz çalışan partililere teşekkür ederek; “Bu başarıda büyük emeği olan başta, İlçe Başkanımız Halil Ertuğrul ve tüm Çivril Teşkilatımıza yürekten teşekkür ediyorum. 28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde canla başla çalışan ilçe teşkilatımıza, Cumhur İttifakı paydaşlarımıza, her şeyden önemlisi gösterdikleri büyük teveccühle bizleri sahada ve sandıkta bir an olsun yalnız bırakmayan Çivrilli hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Türkiye Yüzyılı'nı birlikte inşa edecek, cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizi zirveye taşıyacağız” dedi.

 

İl başkanı Yücel Güngör’e ziyaretinden dolayı teşekkür eden AK parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul’da yaptığı konuşmada “biz büyük bir aileyiz. Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesinde emeği geçen herkese ve il başkanımız Yücel Güngör’e seçim sürecinde ve sonrasında verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.