TÜRKİYENİN OTOMOBİLİ TOGG ÇİVRİL’DE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Yerli ve Milli araç TOGG Çivril’de büyük ilgi gördü. AK Parti tarafından organize edilen miting alanına getirilen TOGG Çivrillilerin ilgi odağı oldu. Araçla fotoğraf çektiren Çivrilliler, içine bindikleri TOGG’u yakından incelemeyi de ihmal etmedi.

Gündem Yayın: 11 Mayıs 2023 - Perşembe - Güncelleme: 11.05.2023 20:24:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Denizli Milletvekili Cahit Özkan tarafından kullanılan TOGG Cumhuriyet Meydanına geldiğinde büyük bir coşku ve sevinçle karşılandı. Cahit Özkan’a yolculuk esnasında Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural ile AK parti İlçe başkanı da eşlik etti.

 

Seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Meydanında AK Parti miting düzenledi. Çok sayıda Çivrillinin hazır bulunduğu mitinge Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan ve Nilgün Ök katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul’un konuşması ile başlayan mitingde söz alan Belediye Başkanı Niyazi Vural Çivril’e yapılan yatırırım ve hizmetlerden dolay Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve AK Parti Denizli Milletvekillerine teşekkür etti.

 

Mitingde konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Çivril’e olan sevdasının çok eskilere dayandığını belirterek “Çivril’i eskiden beri çok seviyoruz ama Denizli Büyükşehir olduktan sonra bu sevgi günden güne büyüdü, arttı. Biz Çivril’i sevdik Çivril bizi sevdi, bağrına bastı. Sevginizi gördükçe söz verdiğimiz hizmetleri sırasıyla yaptık yapmaya çalıştık, hala da çalışıyoruz. Buraya her geldiğimde huzur buluyorum mutlu oluyorum. Çivril Denizli’nin merkez dışında en büyük ilçesi onun için en büyük yatırırım ve desteği Çivril’e verdik. Büyükşehir Belediye bütçesinden en fazla pay Çivril’e ayrıldı. Çivril’e 1 Milyon 700 BİN metrekare parke taş döşedik. 360 Kilometre soğuk asfalt döşedik, 675 Kilometre içme suyu hattı, kanalizasyon, yağmur suyu hattı döşedik. Yeter mi yetmez, Çivril’e yapacağımız daha çok iş var bizim örnek aldığımız lider Recep Tayyip Erdoğan o İstanbul’a ne yaptıysa bizde Denizli’ye yapmaya çalışıyoruz” dedi.  

 

AK Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan ve Nilgün Ök’ün konuşmalarının ardından miting sona erdi. Miting alanını dolduran Çivrilliler miting sonrası TOGG ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar (4)
13.05.2023 19:47
Kemal sanki size herseyi bedavaya verecek. Insallah budefa da kasanamasziniz
Defne
12.05.2023 13:48
Isleri gucleri show, bugun Gida fiyatları Almanyayi gecmis dillerinde bir proje duymadım fiyatları düşüreceğiz diye yazık ancak yaptıkları kendi halkına onlardan olmayanlara hain terorist damgası vurmak, guya muslumanlar , Allah size fırsat vermesin.
Vatansever
12.05.2023 00:30
Milletin o kadar derdi varken suni gündem yaratmak
11.05.2023 20:53
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.