ÜLKÜCÜLERDEN AKADEMİSYENLERE BİLDİRİ TEPKİSİ

Akademisyenler bildirisi için bir tepki de Üniversiteli Ülkücülerden geldi. Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksek Okulu ülkü ocakları yayınladığı akademisyenler açıklamasında bildiriye imza atanlar için 'Zavallı’ ifadelerini kullandı.

Gündem Yayın: 18 Ocak 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 18.01.2016 21:59:17
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu önünde yapılan açıklamaya okulda öğretim gören ülkücüler ile öğrenciler destek verdi. Üniversiteli Ülkücüler 'akademisyenler bildirisi' için yayınladığı basın açıklamasında 'hainler', 'şeref yoksunu' gibi ağır ifadeler kullandı.

Okunan açıklamadı şu ifadeler dikkat çekiciydi; “Bilindiği gibi devletimizin Doğu ve Güneydoğu’da PKK ya karşı yapmış olduğu operasyonlardan rahatsız olan ve oradaki masum ve sivil halka katliam yapıldığı yönündeki asılsız haberler doğrultusunda kendilerine isimlerinin önlerinde ki Araştırma Görevlisi, Yardımcı Doçent, Doçent, Profesör gibi unvanlardan  dolayı akademisyen diyen 1128 zavallının imzaladıkları teröre destek bildirisini Pamukkale Üniversitesi Ülkücüleri olarak reddediyoruz ve bu şahısları tanımadığımızı buradan Türk halkına bildiriyoruz.”

Tepki gösterisine katılan öğrenciler bildirinin okunmasından sonra dağıldılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.