ÜNİVERSİTE SINAVI KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

ÖSYM Çivril Sınav Koordinatörlüğü 2023 YKS sınav koordinasyon kurulu toplantısı yaptı.

Eğitim Yayın: 15 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 15.06.2023 10:25:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril’de Yüksek Öğrenim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi toplantı yapıldı. Kaymakam Hasan Akbulut’un başkanlık ettiği toplantı Pamukkale Üniversitesi Atasay Kamer Uygulamalı Bilimler Fakültesinde yapıldı. Toplantıda 17 - 18 Haziran tarihleri arasından yapılacak sınav saatlerinde sınav merkezleri çevresi ve Çivril’de alınması ve uyulması gereken kurallar konusunda fikir alışverişi yapıldı.

 

Toplantıda ÖSYM Çivril Sınav Koordinatörü Pamukkale Üniversitesi Çivril Atasay Kamer Ziraat Fakültesi dekanı ve Çivril Uygulamalı Bilimler Fakültesi dekan vekili Prof. Dr. Turan Karadeniz kurul üyelerine 2023 YKS sınavı ile ilgili bilgi verdi. Çivril’de 2023 yılında YKS sınavına 515 öğrencinin gireceği belirtilirken, sınavın 17 Haziran Cumartesi gün TYT, 18 Pazar gün AYT ve Yabancı Dil Sınavı olarak üç oturumda yapılacağı ifade edildi.

 

Toplantıda sınav öncesinde, sınav esnasında ve sınav bitiminde yapılması gerekenler olmak üzere üç ana başlıktan oluşan gündem maddeleri görüşüldü. Toplantıda öğrencilerin rahatsız olmaması için sınav esnasında alınacak tedbirlerle tabiri caizse kuş uçmayacak sınavda girecek bütün öğrencilere başarılar dilendi.

 

Toplantıda İlçe Emniyet Müdürü Asım Kayacı, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma teğmen Ali Çolak, İlçe Nüfus Müdürü Hüdai Alıcı’da hazır bulundu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.